AWAK SUKA SAYA TAK? - MELUR JELITA


AWAK SUKA SAYA TAK? - MELUR JELITA
HARGA BUKU : RM35.00
BUKU : BARU


Kisah kasih sayang di antara Hilman Yong kacukan Korea - American - Cina dan Intan Zulaikha. Mereka sangat berbeza tetapi kerana perbezaan itulah mereka berjodoh. Malangnya, kesampaiankah jodoh mereka apabila Hilman Yong seorang yang baru mengenali Islam lebih mencintai Islam dari Intan Zulaikha yang sememangnya dilahirkan Islam dari keturunan lagi berselisih faham kerana ego seorang Intan.

Muncul pula Damien Yong yang sentiasa menyesakkan dada Intan Zulaikha dengan aksinya yang daring, sexy, nakal dan menggoda. Intan terpaksa bersabar dengan Damien semata-mata untuk mendapatkan semula Hilmannya…seorang hamba Allah yang penuh kesabaran dan kesopanan.

Hilmanku…sifuku…kekasihku…Kembalilah…

" Saya tak pernah tinggalkan awak. Walaupun awak jauh, saya dapat melihat awak. Walaupun awak jauh, saya dapat merasa kehadiran awak. Walau pun awak jauh, saya dapat mendengar awak. Saya sentiasa di sisi awak. Awak sentiasa di sisi saya, di sini…" Hilman Yong

" Don’t worry, I won’t kiss you. Saya tak cium sembarangan gadis. Saya tak ada selera dengan gadis biadab dan sombong seperti awak. Cik Zulaikha….saya nampak kehampaan di wajah awak. You really want me to kiss you. I can feel it. I can see it. From your eyes… your lips. Tetapi seperti saya cakap tadi, saya tak selera dengan orang biadab. Ciuman saya tidak semurah itu. Hanya untuk gadis yang bertuah dan terpilih saja." Damien Yong

" Saya akui saya gembira bersama Mr Damien..saya tak boleh menyembunyikan perasaan saya……tetapi perasaan saya terhadap Mr Damien sepertimana kita bersentuhan di malam itu. Boleh saling melihat, saling bersentuh, saling bercium…..tetapi hanya di dinding kaca….ada batas dan sekatan. Yang tidak boleh dipecahkan……walau cuba dipecahkan…pasti kita akan cedera..ditusuk atau dihiris . Itulah Islam. Yang menjaga maruah dan kesucian sesuatu hubungan. Hanya hubungan halal yang boleh melenyapkannya." Intan Zulaikha13 comments:

 1. best best best :)

  ReplyDelete
 2. betul3..ramai yg kata best sangat (o_o)

  ReplyDelete
 3. cerita ni best sangat...hero dia pun handsome sangat

  ReplyDelete
 4. Cerita ni best!! saya baca berulang-ulang kali tanpa rasa jemu..
  bila part sedih dia.. nangis lagi skali ==

  ReplyDelete
 5. Cerita ni...........mmg the best pernah saya baca.......Penuh unsur keislaman............Saya sgt suka buku ini.........

  ReplyDelete
 6. mmg best sgt2..dah ulang kali bc..novel yg paling sy suka..

  ReplyDelete
 7. Best sangat2.......x rugi beli novel ni...I luv u stupid n my precious iris pun best....

  ReplyDelete
 8. Best sngt karya melur jelita..penuh dgn kasih syg..keprimanusian..scra x lngsung brdakwah dalm islam dgn penulisan..beliau..sy sngt suka krya meluar jetita..my idol.sy berhrp sngt nak jmpe dgn beliau..

  ReplyDelete
 9. I Love Melur Jelita ;this novel so touched all my senses and I give 10 starrr

  ReplyDelete
 10. I Love Melur Jelita ;this novel so touched all my senses and I give 10 starrr

  ReplyDelete
 11. My name is Sonja McDonell, 23, Swiss Airlines Stewardess with 13 oversea towns, very tender with much fantasies, also in my wonderful job. To kiss a girl is often the begin of along friendship & it's not only for between our legs. Am I right?
  With love
  sonjamcdonell@yahoo.com

  ReplyDelete