Showing posts with label MUNA MAHIRA. Show all posts
Showing posts with label MUNA MAHIRA. Show all posts

KOMBO RESAH - MUNA MAHIRA , RINSYA CHASIANI

KOMBO RESAH

PRE ORDER SEHINGGA : 12 APRIL 2017



PENJIMATAN HARGA !

KOMBO 2 BUKU PADA HARGA : RM60 SM / RM65 SS

SEHINGGA 12 APRIL SAHAJA

JANGAN LEPASKAN PELUANG MEMILIKINYA

JUALAN ONLINE SAHAJA!

PRE ORDER

BUKU DIJANGKA SIAP PERTENGAHAN BULAN MEI

PREORDER] YANG RESAH ITU JIWA. YANG MANIS ITU CINTA.
.
Dapatkan sekarang!!! KOMBO RESAH. Yang pasti meresahkan jiwa uols. Rasakan debarannya! Ahaks. PREORDER TILL 12 APRIL!!
BELIAN ON9 SAHAJA 
.
.
#LELAH MENCINTAIMU - MUNA MAHIRA 

"Lepaskan I atau I takkan teragak-agak jerit," ugutku lagi.

"Careful, darling. Bibir you cukup menggoda untuk I diamkan. You can try to scream. But don't blame me if I..."

"Damn you! I dengan you dah lama tak ada apa-apa. You tak boleh buat I macam dulu. We're not related anymore!"

Antara Ray & Reeq ada kisah yang belum tamat. Kisah yg buat Ray masih terkenang2. Dan tiba2 Reeq muncul semula mengganggu Ray. Pelik kan? Apa yang jadi sebenarnya kat dorg 2 nih? Apa sebenarnya hubungan 2 orang ni? Yang pasti debaran itu nyata. Cinta itu melata.

PRICE RM38SM / RM42SS TERMASUK POS
.
***
.
#DEGUPAN RINDU - RINSYA CHASIANI

"Apa salah I you hukum begini? You yang tinggalkan I tapi sekarang you berlagak seolah-olah I yang bersalah.”

"Macam yang I cakap, kita hidup berpijak di dunia yang nyata. You ada masa depan dan you tak sepatutnya menoleh ke belakang. You dah ada keluarga, untuk apa you pegang perasaan dan hati you untuk I? I tak terharu pun, Nadzhim. I geli. You faham tak?!"

"You dah jauh dari I rupanya, I fikir hati kita masih sama..."

11 tahun berpisah. Bukan sekejap tau. Tapi rindu itu masih berdegup hebat tanpa henti. Walau ada rasa benci yang hadir, Naasha & Nadzhim tetap ditakdirkan bersama. Bahagia tu masih ada ke untuk mereka? Atau 11 tahun tu cukup lama untuk memudarkan segalanya?

PRICE RM38SM / RM42SS TERMASUK POS


PERTEMUAN KALI INI - MUNA MAHIRA

KARYA TERBARU DARI PENULIS MUNA MAHIRA

DAPATKAN JUGA KARYA 'BEST' DARI BELIAU TAJUK "BATRISYIA"(recommended)


PERTEMUAN KALI INI - MUNA MAHIRA
HARGA : RM38(SEM) /  RM42(S/S)

HARGA TERMASUK PENGHANTARAN(POS)

CETAKAN TERHAD

TIADA DIJUAL DI KEDAI BUKU


******************

Sebut sahaja tentang cinta,pasti sepasang kekasih menjadi simboliknya.
Couple of the year. True love. Belangkas. Semua itu gelaran untuk mreka di kampus. 
Nourul Aazeen, Hawa yg dijadikn utk Adamnya, Mohd Ishaq. 
Spasang kekasih yang takkan berpisah. Kasih tersimpul mati. Cinta sehangat asmara. Happily ever after.


Lalu kenapa bukan tangan Ishaq yang dismbut Aazeen? 

Knapa Eduan pula yang tiba2 menjadi pilihan? 

Punah sudah impian. Terlerai segalanya. Amarah mula mmbakar. Benci mula membusuk. Dendam kini beraja.
Ishaq pergi tanpa sepatah kata. Pergi tak mungkin kembali lagi. 
Episod cinta tamat begitu sahaja. 
5 tahun bukan tempoh yang singkat. Segalanya hanya tinggal sejarah. Tiada lagi kisah Adam & Hawanya. Semua telah terkubur. Namun takdir sekali lagi mempertemukan mereka. Dahulu sebagai senior & junior. Kini sebagai pengurus & pembantu.


“What are you doing here?!”

“Zeen… Zeen…”
“What are you doing here?!”
“Zeen… tak tahu… abang kerja sini.”
“Abang?!” ucapnya tertawa begitu sinis.
“Don’t ever call me that!” tempelak Ishaq marah. 

Merah padam wajahnya membuat Aazeen kecut. Terpempan tanpa kata.


Pertemuan kali ini, apa kesudahannya? 
Mungkinkh cinta lama hangat kembali? 
Atau dendam kesumat yang menjadi agenda? 


Derita? Atau bahagia pengakhirannya?



CINTA 11 SYARAT - MUNA MAHIRA

 CINTA 11 SYARAT
BAKAL DI SIARKAN DI ASTRO
DAPATKAN NASKAH MENARIK INI SEKARANG!




CINTA 11 SYARAT - MUNA MAHIRA

Harga : RM28.00

Jumlah muka surat : 800


RASYA – Pelajar tahun akhir yang bijak. Dia tidak pernah berkasih lagikan bercinta. Itu syarat ayahnya selagi dirinya bergelar pelajar. Tapi kenapa dirinya yang karam dibadai cinta pasangan lain? Tidak semena-mena kesuciannya diragut orang yang cukup dipercayainya. Kelam terus masa depan dek insiden hitam itu. Bertambah berat beban yang terpaksa dipikul kala diri dikhabarkan berbadan dua. Mana mahu diletakkan muka kala ceritanya sebagai perempuan sundal dicanang sekampung? Orang lain yang kecewa bercinta, dia pula yang terpaksa merana! Hidupnya yang tenang dan indah selama ini berputar 360 darjah...

HAZIQ aka KOMENG – Seboleh mungkin dia mengelak daripada perempuan-perempuan bebas di kota lantaran kerjanya yang sentiasa dihimpit perempuan sebegitu. Dahulunya sentiasa berbuat dajal namun tiba-tiba dia melamar Rasya biar nama itu sudah busuk sekampung. Lalu motifnya dipersoalkan. Manakan tidak, dia satu-satunya orang yang hampir membunuh Rasya. Bukan sekali tetapi dua kali!

BERSATULAH Rasya dan Haziq dengan meriah untuk mengelak salah faham orang kampung. Biarpun tidak dipersetujui oleh umi Haziq, dia tetap meneruskan rancangannya. Rasya pula akur setelah segala syarat untuk menidakkan lamaran Komeng dengan mudah dilaksanakan. Bencinya berkahwin dengan lelaki yang hampir menyebabkan dia mati! Antara takut, sakit hati dan budi Haziq, membuatkannya berada di persimpangan. Mahu marah sungguh-sungguh tetapi kata-katanya terikat pula. Namun, mahu melanjutkan satu semester yang tinggal, dia perlu akur 10 syarat Haziq yang nampak remeh tetapi menyesak dadanya. Bermulalah hidupnya kucar-kacir kerana syarat-syarat Haziq... Tetapi, tidak kepadaHaziq kerana syarat-syarat itu menambah ceriakan rumah tangganya dengan keletah Rasya yang sekejap manja, sekejap keras hati...

“Kalau Sya nak minta kebenaran peluk abang tiap-tiap malam... abang setuju sangat. Abang lagi suka.” Sengaja dia menyakat isterinya.
Rasya merengus geram. Lelaki ini memang suka menguji kesabarannya. “Hesy! Bukan fasal tulah. Tolong sikit. Erm... Sya...”
“Abang perasan yang isteri abang manja sangat semalam,” usik Haziq lagi.
“Abang... boleh tak jangan sebut fasal semalam lagi?”
“Tapi Sya nak cakap fasal semalam jugak, kan?” duga Haziq bersahaja.
“Ini hal lainlah. Fasal semalam tu...”
“Kenapa?” potong Haziq.
“Errr... semalam tu... jangan fikir sebab semalam kononnya kita dah okey. Sya tetap tak suka abang,” luah Rasya berani.
“Abang tahu.” Dia sudah dapat mengagak itu. Dan dia tidak mengharapkan apa-apa.
“But thanks for last night,” ucap Rasya ikhlas sebelum berlari anak masuk ke dalam rumah.



BATRISYIA - MUNA MAHIRA

NOVEL SPECIAL EDITION YANG TERBARU DARI MUNA MAHIRA
NOVEL BEST & MENCAPAI JUALAN TINGGI !

CETAKAN TERHAD
DAPATKAN SEBELUM KEHABISAN!

BATRISYIA - MUNA MAHIRA
HARGA BUKU : RM30.00

HARGA TAWARAN TERMASUK POS :
RM38(SEM) / RM42(S/S)

Batrisyia si Ice Queen bermata biru lebih senang hidup sendiri tanpa gangguan sesiapa. Hidupnya tiba2 terganggu oleh Ghazi Zayan yang hadir mengejar.

"I want you... and I will keep hunting you. Again... and again."
"You dah gila!"
"I mungkin gilakan you. Jaga-jaga. I mungkin buat you jatuh cinta."

Sejauh mana dia cuba mengelak, lelaki itu tetap mengejar. Selagi dia tidak jatuh ke dalam dakap Ghazi Zayan, dia pasti jadi buruan!

JANGAN BIAR CINTA BERLALU - MUNA MAHIRA

SEKUEL DARI NOVEL  JANGAN BILANG BENCI & AKU YANG KAU CINTA

PRE-ORDER
PENGHANTARAN DI JANGKA AKHIR JANUARI/AWAL FEBUARI

JANGAN BIAR CINTA BERLALU - MUNA MAHIRA
HARGA : RM37 (SEM) / RM41 (S/S)
HARGA BUKU TERMASUK PENGHANTARAN

LIMITED EDITION 
TIADA DI KEDAI BUKU !
TIADA ULANG CETAK !

STOK TERHAD !

Orang tua-tua cakap jangan bilang benci. Nanti jatuh hati. Itu yang terjadi pada Kimrie. Membenci Hafriz perampas jawatan CEO suatu ketika dulu. Itu jugalah penyebab cinta mereka terpatri.
“Kalau Kim tahu best peluk macam ni dulu... mesti Kim tolak jaket tu. Kim ambil tuan jaket aje. Dah cukup nak panaskan Kim.”
“Sekarang bukan main nakal. Dulu pantang abang dekat, terus dia cabut,” sindir Hafriz.
“Kim tak tahu abang penyayang macam ni. Abang asyik buli Kim aje masa tu. Mana Kim berani dekat.”
“Abang bukan buli tu. Abang caring cara abang. Waktu tu isteri abang ni sombong. Tak suka abang sebab rampas takhta yang dia nak. Tu aje caranya nak dekat dengan Kim.” Pipi Kimrie dielus lembut. Terasa sejuk kulit pipi isterinya itu.
Cinta itu terus berbunga. 4 tahun bersama, cinta tetap dibaja. Tapi rumah tangga mana yang tidak dibadai ombak? Yang hidup pasti diuji. Itu janjiNya. Pemergian Siti Khadijah menguji kekuatan cinta mereka. Sabar dan reda itu kunci rumah tangga bahagia. Hafriz teguh di sisi. Kimrie kuatkan hati.
Bardrizal yang manja, Hans yang gila kerja. Kombinasi yang susah untuk difahami. Pasangan merpati sejoli. Bardrizal playboy pencen mahukan Hans sentiasa di sisi. Hans pula sibuk mengejar impian membina empayar sendiri. Sesekali suami cuba memahami. Sesekali isteri lupa diri.
“Nissa...”
“Hurmmm...” Hans melangut sedikit. 
“Jangan pernah lupakan abang,” bisik Bardrizal lembut.
“Kalau Nissa lupa... abang ingatkan Nissa, please,” tutur Hans separuh merayu. Dia sedar dia bukan isteri sempurna. Tidak sebaik mana. Bukan hanya Bardrizal yang difikirkannya. Impian dan cita-cita tetap penting baginya. 
“That’s why I’m here. Abang tak nak Nissa lupakan abang. Abang takkan benarkan Nissa lupa siapa yang lebih penting. You’re mine.” Lembut nada Bardrizal, tegasnya tetap terasa.